Feeds:
Indlæg
Kommentarer

Dette var beskeden til det danske samfund fra de autonome omkring Jagtvej 69. Vi vil nu også føre krig mod moskeen på Vibevej men det skal være en lovlig krig. Den skal være åndelig og følge loven i Danmark

Undallslund Plantage bloggen starter Boycut aktioner mod alle der på nogen måde vil hjælpe Irans præstestyre med at bygge en kaserne på vibevej.
Strategien er at arkitekter og byggefirmaer der vi bygge det islamiske præstestyres kaserne på Vibevej udsættes for jagtvej 69 strategi bare uden vold og uden at ødelægge København for 100 millioner kroner.
Vi finder ud af hvem de er og sætter dem op til tørre i skuret
hvor man så kan følge disse forræderiske firmaer og hvor de ellers arbejder og da kimer dem ned så de får svært ved at få nye kunder og ringer og advare deres kunder med at de samarbejder med det islamiske præstestyre.
der skal tages billeder og filmes, så støtterne kan vises frem, en ren og efektiv boykot af disse firmaer, fra den private til firmaer der direkte eller indirekte støtter byggeriet

Sagen Carl-Erik Zølck

Velkommen i skuret Carl-Erik Zølck

Sagen Carl-Erik Zølck en modstander af demokrati og ytringsfrihed en nidkær islamelsker der har angrebet demokratiforkæmpere og islamkritikere på utallige perfide og nedgørende indlæg overalt i dagspressen.

Han har et utal af aliaser hvor han spreder sine anti-Danmarks holdninger som gift ud over hele dagspressen. Han holder sig ikke for god til at lyve om sine politiske modstandere. Han manipulerer og fordrejer alle sandheder så det bliver til fordel for de samfundsnedbrydende kræfter han repræsenterer. Han er en voldens bagmand. Han dæmoniserer sine modstandere i skrift og tale, kalder demokratiforkæmpere for nazister og islamkritikere for islamofober. Når han så har dæmoniseret dem træder de voldelige kræfter som AFA frem og smadrer dem rent fysisk.

Carl-Erik Zølck vil blive husket den dag Danmark atter er frit.

Skriv og ring til Carl-Erik Zølck og fortæl ham at han skal ophøre med sin landsskadelige virksomhed. Både det skriftlige og mundtlige skal selvfølgelig foregå indenfor lovens rammer.

Carl-Erik Zølck
Hammelvej 10
2610 Rødovre
Tlf: 44 91 95 88

Bowl’n’Fun er med til at bygge stor-moské i Danmark.Bowl_n_Fun_boykot

Boykot Bowl’n’Fun. Spred budskabet alle steder.

Fortæl Finn Bach at hans moske-byggeri er uønsket i Danmark. Hvis han vil bygge moskeer kan han tage til Saudi-Arabien og blive der.
Finn Bach kan kontaktes på tlf: 87270931 eller mobil: 40142121 og mail til Finn Bach her: info@bachgruppen.dk

Fortæl også Bowl’n’Fun at der vil blive iværksat kampagner mod Bowl’n’Fun hvis ikke medejeren Finn Bach offentligt erklærer at han ikke ønsker at bygge moskeer i Danmark. Det kan gøres til direktøren her, Palle Buhl Jørgensen tlf: 87270939 eller mobil 28998700

Fortæl også Ho Ferie- og Aktivitetscenter som Finn Bach ejer at der vil blive iværksat kampagner mod Feriecentret hvis ikke Finn Bach offentligt erklærer, at han ikke ønsker at bygge moskeer i Danmark. Det kan gøres her på tlf: 7527 8788

Finn_bach_sagen

Finn Bach er den ærketypiske værnemager. Han støtter ikke islam af religiøse eller ideologiske  grunde, men den ledeste og laveste grund til at svigte sit land og stamme: penge.

Denne usympatiske pengemand vil bygge en stor-moské efter saudi-arabisk forbillede i København på Njalsgade, fuldstændig ligeglad med hvad en sådan islamisk kaserne kan påføre det danske folk af lidelser.

Se hvor galt det er nu. Hvor galt går det så ikke når de får flere ejerfornemmelser over Danmark?

Sagen Finn Bach kan kun afsluttes hvis Finn Bach erklærer over for det danske folk, at han ikke vil lancere eller bygge moskéer i Danmark.

Strategi mod Finn Bach

Det eneste disse griske værnemagere kan rammes på er pengepungen. Derfor iværksættes et boykot af Finn Bachs virksomheder samt en oplysningskampagne til Finn Bachs kunder og forretningsforbindelser. Virker det ikke på forretningsforbindelserne, udsættes de for et lignende boykot og oplysningskampagne til kunder og forretningsforbindelser.

Der vil blive udarbejdet en folder der opfordrer til boykot af sagen Finn Bachs virksomheder. De vil senere kunne downloades her på siden. Der vil også blive udarbejdet plakater der opfordrer til boykot af sagen Finn Bachs virksomheder.

En virksomhed behøver at være i kontakt med omverdenen for at bestå. Derfor er en virksomhed meget sårbar hvis deres telefoner, mails og faxer er optaget. Vi opfordrer ikke til at danne telefonkæder blandt vennegrupper og holde telefonerne optaget i forretningstiden, men opfordrer enkeltpersoner til at ringe til Finn Bach virksomhederne og fortælle dem, at hvis de vil have dem som kunde, skal Finn Bach ophøre med sin landsskadelige virksomhed.

Finn_bach_sagen

Denne værnemager/landsforræder vil opføre et moskeprojekt på Njalsgade-grunden. Et moskeprojekt som er støttet af Saudiske wahabister.

Hans navn er Finn Bach, oprindeligt udlært som mekaniker, og han var bilforhandler i nogle år, inden han i 1969 begyndte at bygge huse.

Finn Bach har også været rallykører, og i 1972 hvor han var fabrikskører for BMW, deltog han i en VM-afdeling, hvor han blev nummer syv.

Ud over aktiviteter i bygge- og betonbranchen, har Finn Bach også altid haft engagementer i underholdningsbranchen. I 1976 åbnede han således diskotek Finn Inn, der i 1993 blev eksproprieret, da Viborg Svømmehal skulle opføres.

Finn Bach er også medindehaver af Bowl´n Fun-kæden og han ejer Ho Ferie- og Aktivitetscenter. Fortsæt med at læse »